Antalya Da Yangın / Vrh5rxnab5oxjm / Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor.

Antalya Da Yangın / Vrh5rxnab5oxjm / Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor.. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor. 25 hotels near antalya airport. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da. 25 hotels near antalya airport. More images for antalya da yangın »

Evler boşaltıldı hastaneler tahliye edildi antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı. 1 day ago · antalya'daki büyük yangının söndürülme çalışmaları sürerken 5 ayrı şehirden daha korkutan haberler geldi. 1 day ago · antalya'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Başta antalya'nın manavgat ilçesinde olmak üzere türkiye'nin birçok yerinde orman yangınları yaşanırken bir kötü haber de muğla'nın marmaris ilçesinden geldi. Havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Nmr Wla6ze7tym
Nmr Wla6ze7tym from imgrosetta.mynet.com.tr
1 day ago · antalya'da korkutan yangın! Evler boşaltıldı hastaneler tahliye edildi antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı. 25 hotels near antalya airport. Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Osmaniye, adana, kayseri, uşak ve mersin'de yangın çıktı. Türkiye, antalya'ya odaklanmışken bir yangın da marmaris'te patlak verdi. Bakan koca acı haberi paylaştı! 1 day ago · antalya'daki büyük yangının söndürülme çalışmaları sürerken 5 ayrı şehirden daha korkutan haberler geldi.

1 day ago · antalya'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

3 hours ago · antalya'nın gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Yangından etkilenen 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'si dumana maruz kalan 62 kişi tedavi altına alındı. 1 day ago · antalya'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 25 hotels near antalya airport. More images for antalya da yangın » Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor. Alevlerin şehir merkezine ulaşmasının ardından 3 mahalle boşaltıldı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Secure booking · no booking fees · 24/7 customer service Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve. 1 day ago · antalya'daki büyük yangının söndürülme çalışmaları sürerken 5 ayrı şehirden daha korkutan haberler geldi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. 25 hotels near antalya airport. 25 hotels near antalya airport. Secure booking · no booking fees · 24/7 customer service Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor.

Antalya Da Yangin Sonrasi Cikan Manzara Dikkat Cekti
Antalya Da Yangin Sonrasi Cikan Manzara Dikkat Cekti from static.birgun.net
Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da. Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor. 1 day ago · antalya'da orman yangını manavgat ilçesinin yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Secure booking · no booking fees · 24/7 customer service Alevlerin şehir merkezine ulaşmasının ardından 3 mahalle boşaltıldı. More images for antalya da yangın » Yangından etkilenen 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'si dumana maruz kalan 62 kişi tedavi altına alındı.

Ekipler alevlerin petrol istasyonuna ulaşmaması için mücadele ediyor.

Alevlerin şehir merkezine ulaşmasının ardından 3 mahalle boşaltıldı. Ekipler alevlerin petrol istasyonuna ulaşmaması için mücadele ediyor. Jul 28, 2021 · antalya'da orman yangını! Başta antalya'nın manavgat ilçesinde olmak üzere türkiye'nin birçok yerinde orman yangınları yaşanırken bir kötü haber de muğla'nın marmaris ilçesinden geldi. 1 day ago · antalya'da korkutan yangın! Evler boşaltıldı hastaneler tahliye edildi antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık bölgede yangın yangın çıktı. Yangından etkilenen 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'si dumana maruz kalan 62 kişi tedavi altına alındı. 1 day ago · antalya'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 3 hours ago · antalya'nın gazipaşa ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. 15 hours ago · son dakika: More images for antalya da yangın » About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

25 hotels near antalya airport. Jul 28, 2021 · antalya'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da. 15 hours ago · son dakika: Secure booking · no booking fees · 24/7 customer service

Antalya Nin Kas Ilcesinde Orman Yangini Son Dakika Haberleri
Antalya Nin Kas Ilcesinde Orman Yangini Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Hastaneler tahliye edildi evler boşaltıldı. Osmaniye, adana, kayseri, uşak ve mersin'de yangın çıktı. Yangından etkilenen 3'ü yanık, 2'si kırık, 57'si dumana maruz kalan 62 kişi tedavi altına alındı. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da. Secure booking · no booking fees · 24/7 customer service 1 day ago · antalya'da orman yangını manavgat ilçesinin yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Jul 28, 2021 · antalya'da orman yangını! 25 hotels near antalya airport.

More images for antalya da yangın »

Armutalan'da yükselen alevler yerleşim yerlerini tehdit ediyor. 25 hotels near antalya airport. Osmaniye, adana, kayseri, uşak ve mersin'de yangın çıktı. Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, hava ve karadan müdahale ediliyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'da 4 ayrı noktada çıkan orman yangını yerleşim yerlerini tehdit ediyor. 1 day ago · antalya'da korkutan yangın! Başta antalya'nın manavgat ilçesinde olmak üzere türkiye'nin birçok yerinde orman yangınları yaşanırken bir kötü haber de muğla'nın marmaris ilçesinden geldi. 1 day ago · antalya'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 1 day ago · antalya'daki büyük yangının söndürülme çalışmaları sürerken 5 ayrı şehirden daha korkutan haberler geldi. 25 hotels near antalya airport. Türkiye, antalya'ya odaklanmışken bir yangın da marmaris'te patlak verdi.

1 day ago · antalya'daki büyük yangının söndürülme çalışmaları sürerken 5 ayrı şehirden daha korkutan haberler geldi antalya yangın. Bakan koca acı haberi paylaştı!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook